پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳

پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳

اعتصاب در پتروشیمی ماهشهر

عتصاب کارگران پالایشگاه فاز ۱۴ پارس ۲(کنگان) وبستن درب ورودی کنترل افراد در اعتراض به عدم پرداخت ۴ ماه حقوق

 روزیکشنبه ۵ بهمن، صدها کارگر پالایشگاه فاز ۱۴ پارس ۲ (کنگان) با اعتصاب و بستن درب ورودی کنترل افراد این فاز، اعتراضشان را نسبت به عدم پرداخت ۴ ماه حقوق بنمایش گذاشتند.

معاون فرماندار و دبیرکمیسیون کارگری شهرستان کنگان به خبرنگاران گفت: کارگران (شرکت پیمانکاری تناوب زیرمجموعه شرکت آی پی ام آی) به دلیل پرداخت نشدن چهار ماه حقوق از ساعت ۶ تا ۸:۳۰صبح امروز تجمع و اقدام به بستن گیت نفررو فاز ۱۴ پارس ۲ کنگان کردند.

وی افزود: با تماسی که با مسئولان شرکت نفت و گاز پارس بعنوان کارفرمای فاز ۱۴ برقرار شد قرار است هفته آینده ۲ ماه از حقوق معوق کارگران پرداخت و مابقی نیز تلاش می‌شود در کمترین زمان ممکن به آنان پرداخت شود.

وی اضافه کرد: در زمان حاضر ۱۲۰۰ نفردر شرکت تناوب مشغول به کار هستند.

قابل یادآوری است که منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس مشتمل بر سه منطقه پارس یک (پارس جنوبی) محدوده شهرستان عسلویه، پارس دو (کنگان) در محدوده شهرستان کنگان و پارس سه (پارس شمالی) در محدوده ی شهرستانهای دیر، دشتی، تنگستان و بوشهر واقع شده است وپارس ۲ (کنگان) شامل ۸ فاز پالایشگاهی و یک طرح LNG می باشد. ساخت فازهای ۱۱، ۱۲، ۱۳، ۱۴، ۱۹، ۲۲، ۲۳ و ۲۴ و کارخانه ی (IRAN LNG) در این منطقه برنامه ریزی شده است.

اعتصاب رانندگان سرویس‌های رفت و آمد کارگران منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در اعتراض به سطح نازل در آمدشان برای چندمین روز متوالی

روز شنبه ۵ بهمن برای چندمین روز متوالی، اعتصاب رانندگان سرویس‌های رفت و آمد کارگران منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی(ماهشهر -بندرامام) در اعتراض به سطح نازل درآمدشان ادامه پیدا کرد.

به گزارش ۵ بهمن یک منبع خبری محلی، چند روزی‌ست که رانندگان سرویس‌های حمل و نقل منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با متوقف کردن خودروهای خود دست به اعتراضاتی برای افزایش دستمزد خود زده‌اند که تا کنون از سوی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی هیچ‌گونه پاسخی به آن داده نشده است.

به گزارش همین منبع، سال ۹۷ و ۹۸ را باید سال بحران‌های کارگری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با بیش از ۳۰هزار شاغل دانست.

دوسالی که‌ مطالبات کارگریِ واحد در مجتمع های پتروشیمی مستقر در این سازمان حاکمیتی شکل گرفت و به سمت بحران رفت.

 طبقه بندی مشاغل، همسان‌‌سازی حقوق ها، پرداخت حق بدی آب و هوا و… از جمله مطالبات کارگران شرکت های مختلف از‌ پتروشیمی اروند‌، تندگویان و بوعلی وابسته به هلدینگ‌ خلیج فارس تا پتروشیمی مارون‌ متمول، فارابی و شیمی‌بافت وابسته به هلدینگ‌ تاپیکو و شرکت های خصوصی مانند پتروشیمی رجال بود.

سال گذشته کارگران معترض مقابل اداره کار‌این سازمان تجمع کردند و خواستار‌ پیگیری مطالبات خود شدند. مطالباتی که اکنون در بهمن ۹۸، کارگران معترض پتروشیمی بندرامام و رجال می‌گویند با بی‌توجهی اداره کار سازمان منطقه ویژه مواجه بوده است!

یک‌ فعال حوزه کارگری در این رابطه گفت: “تا زمانیکه سرپرست اداره کار سازمان منطقه ویژه اقتصادی استخدام وزارت نفت با حقوق های سطح بالا باشد، قطعا نمی تواند مشکلات کارگران را درک کند، به همین منظور ما درخواست کردیم تا با تغییر در این واحد، از فردی‌ که نیروی وزارت کار و دارای ارتباط با گروه‌های کارگری باشد در این مسئولیت به کار‌ گرفته شود.”

https://akhbar-rooz.com/?p=18763 لينک کوتاه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

خبر اول سايت

آخرين مطالب سايت

مطالب پربيننده روز


0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x