جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

بازی کردن کارفرمایان با جان کارگران معادن وبی خیالی سازمان های دولتی

این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام پروندهٔ آن image-220.png است

روز شنبه ۹ فروردین ماه شماری از کارگران معادن مازندران در اعتراض به بی توجهی سازمان صنعت معدن و تجارت رژیم نسبت به سلامت کارگران در محل کار خود دست به تجمع زدند.

این کارگران که در معادن شهرستانهای هرستان‌های آمل، نور، سوادکوه، ساری، چالوس، بهشهر، نکا، گلوگاه، رامسر، تنکابن، بابل و نوشهر مشغول به کار می باشند در این خصوص می گویند، شرایط معادن زیرزمینی به‌خصوص زغال‌سنگ که تعداد زیادی از کارگران را شامل می‌شود، اصلاً در وضعیت مناسبی نیست و استرس ناشی از ابتلاء به ویروس کرونا در بین کارگران معدن بسیار زیاد است و بیم آن دارند که این استرس کاری موجب بروز حوادث ناخوشایند شود.

یک کارگر معدن:

متأسفانه شرایط معادن زیرزمینی به‌خصوص زغال‌سنگ که تعداد زیادی از کارگران را شامل می‌شود، اصلاً در وضعیت مناسبی نیست و استرس ناشی از ابتلاء به ویروس کرونا در بین کارگران معدن بسیار زیاد است و بیم آن داریم که این استرس کاری موجب بروز حوادث ناخوشایند شود.

در صورت بروز حادثه، بسته به درگیری مراکز بهداشتی و درمانی سراسر استان با ویروس کرونا یقیناً امکان رسیدگی به حادثه دیدگان معدنی مطلوب نخواهد بود چه‌بسا که حادثه دیدگان معدنی نیز به خاطر حضور در این مراکز درمانی به این ویروس مبتلا شوند.

بیش از ۲۵۰ واحد معدنی در مازندران ثبت‌شده که از این میزان بیش از ۱۴۰ معدن فعال است .بیشترین معادن در شهرستان‌های آمل، نور، سوادکوه، ساری، چالوس، بهشهر، نکا، گلوگاه، رامسر، تنکابن، بابل و نوشهر قرار دارد ودرحال حاضر۳هزار ۸۶۸ نفردر آنها مشغول بکارهستند.

معادن یکی از بنگاه‌های تولیدی هستند که احتمال شیوع ویروس کرونا در آن بسیار مشهود است، شرایط کار در این واحدهای تولیدی مستلزم رعایت نکات بهداشتی است که جان کارگران را درخطر نیندازد اما گزارش‌های دریافت شده از کارگران معادن سطح استان به‌خصوص معادن زیرزمینی نشان می‌دهد برخی از معدن داران شرایط محیطی خوبی را برای کارگران ایجاد نکرده‌اند و سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران نیز نسبت به این موضوع بی‌تفاوت است.

معادن زیرزمینی به‌خصوص “معادن زغال‌سنگ” استان با توجه به شرایط محیط کار، برای ایمن ماندن از خطر ابتلاء به ویروس کرونا در وضعیت خوبی نیستند.

استفاده از سرویس بهداشتی، حمام، سالن غذاخوری، ابزار و سائل کار مشترک، تجمع‌های ناخواسته به دلیل ماهیت کار معدن، عدم امکان رعایت فاصله حداقل یک متر نکاتی است که سلامت کارگران معدن را با خطر جدی در برابر ابتلاء به ویروس کرونا قرار داده است.

محیط معدن یک محیط بسته بوده و هوای تهویه به‌عنوان یک عامل بسیار خطرآفرین می‌تواند ویروس کرونا را به‌راحتی به‌تمامی قسمت‌های معدن منتقل کند، استرس بسیار بالای کارگران معادن زیرزمینی به ابتلای ویروس کرونا حین کار که احتمال حادثه را بسیار افزایش داده است در صورت بروز هرگونه حادثه‌ای، در این شرایط که کادر درمانی تمامی بیمارستان‌ها درگیر مسئله کرونا هستند، امکان امدادرسانی و اقدامات پزشکی و درمانی بسیار سخت و مشکل است.

متأسفانه تاکنون تمهیداتی جهت جلوگیری از انتقال ویروس کرونا صورت نگرفته و بهره‌برداران معدنی نیز این مسئله را اصلاً جدی نگرفته‌اند.

https://akhbar-rooz.com/?p=24456 لينک کوتاه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

خبر اول سايت

آخرين مطالب سايت

مطالب پربيننده روز

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x