شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

کرونا در جهان؛ ایتالیا ۴۷۵ قربانی در یک روز

اروپا کانون جدید شیوع ویروس کرونا با اتخاذ تدابیری می کوشد با این بیماری مهلک مقابله کند، سازمان جهانی بهداشت اما از کشورهای اروپایی خواسته است برای مقابله با بحران کنونی «تدابیری جسورانه تر» اتخاذ کنند. تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان همچنان در حال افزایش است

اروپا کانون جدید شیوع ویروس کرونا با اتخاذ تدابیری می کوشد با این بیماری مهلک مقابله کند، سازمان جهانی بهداشت اما از کشورهای اروپایی خواسته است برای مقابله با بحران کنونی «تدابیری جسورانه تر» اتخاذ کنند.

به گفته سازمان جهانی بهداشت با توجه به متفاوت بودن شرایط موجود در هر یک از کشورهای اروپایی، تدابیر در نظر گرفته شده نیز باید با در نظر گرفتن این گوناگونی متناسب با حقایق و واقعیت‌های ملی باشد.

بر اساس تازه ترین آمارها تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان همچنان در حال افزایش است. در حال حاضر بیش از ۲۰۰ هزار نفر در سراسر جهان به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند و بیش از ۸۰۰۰ نفر نیز جان باخته‌اند.

همچنین میلیون‌ها نفر در سراسر جهان در خانه‌هایشان قرنطینه شده اند و دولت ها از شهروندان خواسته اند که تنها برای کارهای ضروری از خانه خارج شوند.

ایتالیا با ۴۷۵ قربانی در یک روز رکورد زد

افزایش شمار قربانیان ویروس کرونا در ایتالیا روندی نگران کننده را به خود گرفته است. بر اساس آخرین آمار رسمی ارائه شده از سوی منابع ایتالیایی ظرف بیست و چهار ساعت گذشته ۴۷۵ مورد مرگ جدید به تعداد قربانیان بیماری کووید ۱۹ در این کشور افزوده شده است؛ آماری که در نوع خود یک رکورد تازه محسوب می شود.

با احتساب موارد جدید مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در ایتالیا، شمار کلی قربانیان ویروس در این کشور به ۲ هزار و ۹۷۸ مورد افزایش پیدا می کند؛ آماری که به تعداد جان باختگان ناشی از ابتلا به همین ویروس در چین نزدیک می شود. در چین، کانون اصلی شیوع ویروس کرونا از دسامبر گذشته تاکنون ۳ هزار و ۲۳۷ نفر جان خود را از دست داده اند.

مراکز خدمات درمانی و پزشکی ایتالیا همچنین از بیست و چهار ساعت گذشته تاکنون ۴ هزار و ۲۰۷ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا را به ثبت رسانده اند که این میزان ابتلا در یک روز نیز هرگز پیشتر دیده نشده بود.

ایتالیا یکشنبه گذشته با ثبت ۳۶۷ مورد مرگ ناشی از ویروس کرونا در یک روز رکوردی دیگر را به نام خود ثبت کرده بود. گفتنی است که این میزان مرگ ناشی از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در یک روز هرگز در پیشتر در چین مشاهده نشده بود.

تعطیلی مدارس در بریتانیا پس از افزایش شمار قربانیان

شمار قربانیان ویروس کرونا در بریتانیا با افزوده شدن ۳۳ مورد مرگ جدید طی بیست و چهار ساعت گذشته به ۱۰۴ نفر رسید.

این آمار از آغاز روند صعودی و سیر پرشتاب گسترش ویروس کرونا در بریتانیا حکایت دارد. بر اساس آخرین آمار ارائه شده از سوی مقامات رسمی در بریتانیا ۳۲ مورد جدید مرگ ناشی از بیماری کووید ۱۹ در انگلستان و یک مورد در اسکاتلند به ثبت رسیده است.

بوریس جانسون شامگاه چهارشنبه در جریان یک کنفرانس خبری از تعطیلی مدارس بریتانیا از روز جمعه آینده خبر داد. این درحالی است که اسکاتلند و ولز نیز پیشتر اعلام کرده بوند که مدارس خود را تعطیل می کنند.

نخست وزیر بریتانیا در ادامه سخنان خود ضمن توصیه برای پرهیز از شرکت در اجتماعات غیرضروری، از شهروندان کشورش خواست اگر علائم بیماری در خود مشاهده می کنند در خانه بمانند.

آقای جانسون همچنین وعده کمک مالی به خانواده ها داد و تاکید کرد که برای حمایت از مستاجران، قانونی اضطراری وضع می شود.

نخست وزیر بریتانیا انجام روزانه حدود بیست و پنج هزار تست کرونا در بریتانیا را از جمله تدابیر احتیاطی برای کند کردن روند گسترش ویروس کرونا در کشورش توصیف کرد.

رئیس سازمان جهانی بهداشت: کرونا «دشمن بشریت» است

مدیر کل سازمان جهانی بهداشت نوع جدید ویروس کرونا را که برای نخستین بار پایان دسامبر گذشته در کشور چین ظهور پیدا کرد «دشمن بشریت» خواند.

سازمان جهان بهداشت که پیشتر نسبت به خطر همه گیر بودن بیماری کووید ۱۹ هشدار داده بود روز چهارشنبه اعلام کرد که میزان قربانیان ویروس کرونا در جهان اکنون از مرز ۸ هزار نفر عبور کرده است.

تدروس آدهانوم، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در جریان یک کنفرانس خبری در ژنو طی سخنانی تهدید ناشی از انتشار این ویروس را بی سابقه توصیف کرد اما با این وجود یادآور شد که شیوع کرونا در عین حال فرصتی استثنایی است که می تواند همه کشورها را بر ضد یک دشمن مشترک، دشمن بشریت متحد کند.»

بسته حمایتی ۱۴ میلیارد یورویی برای حمایت از اقتصاد ترکیه

ترکیه از تدارک یک بسته حمایتی ۱۴ میلیارد یورویی برای کمک به اقتصاد این کشور در برابر زیان های احتمالی ناشی از شیوع ویروس کرونا خبر داد.

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه روز چهارشنبه ضمن رونمایی از این طرح حمایتی از شهروندان کشورش خواست تا آنجا که ممکن است در منازل خود بمانند و کم تر به مکان های عمومی تردد کنند.

رئیس جمهوری ترکیه که در پایان نشستی در آنکارا با خبرنگاران سخن می گفت کاستن از میزان مالیات برای شرکت ها و نیز اعطای کمک های مالی به خانواده های کم بضاعت را از جمله دیگر اقدامات دولت برای کاستن از تبعات اقتصادی ناشی از انتشار ویروس کرونا در کشورش و جهان خواند.

هتل ها و سالن های بزرگ در آلمان به بیمارستان تبدیل می شوند

آلمان در تدارم سیاست های اجرایی خود برای مهار بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا قصد دارد برخی هتل ها و سالن های بزرگ را به بیمارستان تبدیل کند.

این اقدام دولت آلمان برای وسعت بخشیدن به ظرفیت پذیرش بیماران در بخش های مراقبت های ویژه از مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ انجام می شود.

در بیانیه دولت آلمان آمده است که پذیرش بیماران مبتلا و یا مشکوک به بیماری کووید ۱۹ در چنین مکان هایی تنها برای ارائه درمان های رایج صورت می گیرد و این امر سبب خواهد شد تا بخش های مراقبت های ویژه در بیمارستان ها ظرفیت و توان بیشتری برای ارائه خدمات درمانی مناسب داشته باشند.

آلمان ظرف بیست و چهار ساعت گذشته یک مورد جدید مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا را به ثبت رسانده و با این احتساب در مجموع ۲۷ نفر در این کشور بر اثر بیماری کووید ۱۹ جان باخته اند.

شمار کل مبتلایان به ویروس کرونا در آلمان تا عصرگاه روز چهارشنبه هجدهم مارس ۱۱ هزار و ۳۰۲ نفر اعلام شده است.

ثبت نخستین مورد مرگ ناشی از کرونا در کوبا

کوبا روز چهارشنبه نخستین مورد مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا را به ثبت رساند.

به گزارش منابع دولتی در کوبا فرد فوت شده یک جهانگرد ایتالیایی ۶۱ ساله است. وزارت بهداشت کوبا با تایید این خبر در بیانیه ای اعلام کرد: برغم تمام تلاشی که تیم درمانی و گروهی از متخصصان وزارت بهداشت به خرج دادند فرد مبتلا به ویروس به دلیل وخامت حال عمومی ناشی از پیچیدگی بیماری کووید ۱۹ جان خود را از دست داد.

گفتنی است که کوبا هیچگونه محدودیتی در مرزهای خود اعمال نکرده و در این کشور تاکنون ۱۰ مورد ابتلا به ویروس کرونا مورد تایید قرار گرفته است. کوبا همچنین از بررسی ۳۸۹ مورد مشکوک به بیماری کویید ۱۹ خبر داده است.

سازمان ملل متحد: ۲۵ میلیون شغل در خطر نابودی است

بحران «همه گیری» بیماری کووید ۱۹ در جهان که تبعات سنگین آن از هم اکنون بر اقتصاد جهان سایه انداخته بیش از ۲۵ میلیون فرصت شغلی را با خطر نابودی روبرو کرده است.

سازمان بین المللی کار، از نهادهای زیر مجموعه سازمان ملل متحد روز چهارشنبه با استناد به نتایج تخمین های اولیه از شرایط موجود در جهان این هشدار را داده است.

این نهاد بین المللی با این وجود تاکید کرده است که اگر کلیه کشورهای جهان برای مهار تبعات سنگین ناشی از بحران فراگیر کنونی همانند بحران مالی سالهای ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ هماهنگ و با برنامه عمل کنند تاثیر منفی این بحران بر اقتصاد و فرصت های شغلی به شکل قابل ملاحظه ای کاهش خواهد یافت.

مرز آمریکا با کانادا برای ترددهای غیر ضروری بسته شد

دولت آمریکا در ادامه تدابیر پیشگیرانه برای مهار بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا مرز این کشور با کانادا را به صورت محدود می بندند.

دونالد ترامپ روز چهارشنبه از بسته شدن موقت مرز کشورش با کانادا برای ترددهای غیرضروری خبر داد.

رئیس جمهوری آمریکا با انشتار توییتی اعلام کرد که بر اساس توافقی دوجانبه با کانادا مرز مشترک میان دو کشور برای ترددهای غیرضروری به صورت موقت بسته می شود.

آقای ترامپ در عین حال یادآور شده است که مبادلات تجاری مشمول میان دو کشور مشمول این محدویت نخواهند شد.

جریمه نقدی ۵۱۸ نفر در پاریس به دلیل رعایت نکردن محدودیت های تردد

اداره کل پلیس در پایتخت فرانسه اعلام کرد که طی شامگاه سه شنبه هفدهم مارس ۵۱۸ نفر در پاریس به دلیل نداشتن دلایل موجه برای تردد در معابر عمومی یا حضور در خیابان برای خرید های غیرضروری جریمه نقدی شده اند.

به گفته پلیس فرانسه ۳۰۰۰ مامور انتظامی از شامگاه سه شنبه تا هشت صبح روز چهارشنبه هجدهم مارس وظیفه نظارت بر اعمال محدودیت های تعیین شده از سوی دولت این کشور جهت کاستن از سرعت و شتاب انتشار ویروس کرونا را بر عهده داشتند و اقدام به ۱۰ هزار مورد کنترل و بازرسی از افراد و خودروهای عبوری کردند.

فراخوان به قرنطینه عمومی و محدودیت شدید تردد در شهرها از ظهر روز سه شنبه در سراسر فرانسه به اجرا گذاشته شده است.

تشدید محدودیت ها برای سفر به ژاپن

دولت ژاپن روز چهارشنبه از افزایش محدودیت های اعمال شده برای ورود مسافران به این کشور خبر داد.

به گفته نخست وزیر ژاپن این محدودیت ها که برای مقابله با شیوع بیشتر ویروس کرونا در نظر گرفته و پیشتر اعمال شده از این پس مسافران ورودی از برخی مناطق کشورهای سوئیس، ایتالیا و اسپانیا و نیز سراسر ایسلند را شامل خواهد شد.

مقامات ژاپنی همچنین اعلام کرده اند که کشورهای تازه ای از حوزه شنگن را به فهرست قرنطینه خود افزوده اند. مسافران ورودی از کشورهایی که در فهرست قرنطینه ژاپن قرار دارند در بدو ورود باید دوره قرنطینه چهارده روزه را رعایت کنند.

دولت ژاپن یادآور شده است که با توجه به گسترش شیوع ویروس کرونا فهرست تهیه شده برای قرار گرفتن مسافران ورودی در قرنطینه به ۳۸ کشور افزایش پیدا کرده که کشورهای اروپایی حوزه شنگن، ایران و مصر از جمله آنها هستند.

ژاپن و کمیته بین‌المللی المپیک مصمم به برگزاری المپیک تابستانی ۲۰۲۰

در حالی که نگرانی‌ها از شیوع ویروس کرونا در جهان روز به روز بیشتر می شود، ژاپن و کمیته بین‌المللی المپیک همچنان مصمم هستند که المپیک تابستانی را در ماه ژوئیه برگزار کنند.

کمیته بین المللی المپیک روز سه شنبه اعلام کرد که هیچ گونه تصمیمی برای لغو المپیک تابستانی توکیو گرفته نخواهد شد اما تمهیداتی برای تضمین سلامت ورزشکاران، مربیان و تیم‌های پشتیبانی در نظر گرفته می شود.

با این حال برخی از ورزشکاران حرفه‌ای معتقدند با توجه به اینکه بیش از ۲۰۰ هزار نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا آلوده شده‌اند و بیش از ۸ هزار نفر جانشان را از دست داده‌اند، با شرایط غیرممکنی برای برگزاری المپیک مواجه هستیم.

در حالی که کمیته بین‌المللی المپیک توصیه می کند که این بازیها به بهترین وجه انجام شود اما دولت ها در سراسر دنیا در حال وضع مقرراتی هستند که مردم را مجبور به ماندن در خانه می کند و سالن های وزرشی تعطیل شده اند. این تناقضی است که برخی وزشکاران حرفه ای به آن اشاره کرده اند.

فرانسه؛ نخستین مرکز قرنطینه برای افراد بی خانمان

نخستین مرکز قرنطینه برای افراد بی خانمانی که به بیماری کووید-۱۹ مبتلا می شوند روز جمعه در پاریس افتتاح می شود.

وزیر مسکن فرانسه گفت: «دو مرکز قرنطینه برای افراد بی خانمانی که به ویروس کرونا مبتلا هستند با ظرفیت ۱۵۰ نفر در پاریس افتتاح می شود که نخستین آن روز جمعه باز خواهد شد.»

این دو مرکز برای بی خانمان‌هایی است که که به بیماری کووید-۱۹ مبتلا هستند اما شرایط شان آنقدروخیم نیست که نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشند.

بلژیک؛ محدودیت های شدید برای رفت و آمد شهروندان از ظهر روز چهارشنبه

بلژیک از ظهر روز چهارشنبه (۱۸ مارس) محدودیت‌های شدیدی برای رفت و آمد شهروندان به اجرا گذاشت تا از گسترش ویروس کرونا جلوگیری کند.

در تدابیر اتخاذ شده از سوی مقامات بلژیک شهروندان باید در خانه بمانند و تنها در موارد ضروری چون خرید مایحتاج ضروری، رفتن نزد پزشک و ورزش از خانه خارج شوند.

نخست وزیر بلژیک از تمامی کسب و کارها خواسته است که شرایط کار از خانه را برای کارمندانشان فراهم کنند و برای مشاغلی که برایشان کار از راه دور ممکن نیست شرایط مناسب از نظر فاصله کارمندان با یکدیگر و موارد بهداشتی در محل کار، فراهم شود.

سوفی ویلمز، نخست وزیر بلژیک به کسب و کارها هشدار داده است که اگر به این تدابیر توجه نکنند با جریمه های سنگین مواجه خواهند شد.

مالزی؛ نخستین روز اجرای محدودیت‌های سفر و تعطیلی کسب و کارها

مقامات مالزی روز چهارشنبه محدودیت‌هایی شامل ممنوعیت سفر تمامی اتباع مالزی به خارج از کشور و ممنوعیت ورود خارجی ها را به اجرا گذاشته اند تا از گسترش ویروس کرونا جلوگیری کنند.

مالزی همچنین تعطیلی گسترده کسب و کارها و ممنوعیت اجتماعات مذهبی، آموزشی و شغلی را از روز چهارشنبه به اجرا گذاشته است.

تنها مشاغل اساسی شامل مشاغل مرتبط با تولید و توزیع غذا و زندانها فعالیت می کنند و رستوران ها نیز تنها مجازند غذا را برای سفارش‌های خارج از رستوران آماده کنند.

در مالزی هنوز ممنوعیت خروج از خانه اعمال نمی شود اما مقامات به مردم توصیه کرده‌اند تا جایی که می‌توانند از خانه خارج نشوند.

مالزی ۷۹۰ مورد تایید شده ابتلا به ویروس کرونا شناسایی کرده است که تاکنون ۲ نفر از آنها جان باخته‌اند.

سازمان جهانی بهداشت: کشورهای جنوب و جنوب شرقی آسیا فورا تدابیر پیشگیرانه را افزایش دهند

مقامات سازمان جهانی بهداشت می‌گویند که کشورهای جنوب و جنوب شرقی آسیا باید فورا اقدامات تهاجمی تری برای مبارزه با شیوع ویروس کرونا به اجرا بگذارند.

هشت کشور در این منطقه از قاره آسیا شامل تایلند، اندونزی، هند، سریلانکا، مالدیو، بنگلادش، نپال و بوتان تایید کرده‌اند که مواردی از ابتلا به ویروس کرونا را شناسایی کرده‌اند.

دکتر پونام ختراپال سینگ، مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در جنوب شرق آسیا گفته است که خوشه‌های بیشتری از انتقال ویروس شناسایی شده است که نشانه هوشیاری و نظارت موثرتر بر گسترش این ویروس است اما باید اقدامات جدی تر و تهاجمی تری در این منطقه صورت گیرد.

استرالیا وضعیت اضطراری برای «امنیت زیستی انسانی» اعلام کرد

اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا اعلام کرد که وضعیت برای «امنیت زیستی انسانی» در کشور اضطراری است و محدودیت‌های جدیدی برای ممانعت از شیوع ویروس کرونا وضع کرد.

وضعیت اضطراری «امنیت زیستی انسانی» به شرایطی اطلاق می شود که خطر انتقال یک بیماری عفونی یا بیماری نوظهور وجود دارد و تهدیدات جدی برای امنیت زیستی ایجاد می‌کند.

از جمله محدودیت‌های جدید می‌توان به افزایش سطح هشدار در ارتباط با سفر به سطح چهار اشاره کرده که به معنای توصیه به عدم مسافرت است. نخست وزیر گفت که این نخستین بار است که سطح هشدار به عدد چهار رسیده است.

دولت همچنین تجمعات غیرضروری در مکان‌های سرپوشیده بیش از ۱۰۰ نفر را ممنوع کرده است.

موریسون همچنین از مردم خواست به فروشگاه‌ها هجوم نبرند و اقدام به احتکار کالاها نکنند و گفت که این رفتار استرالیایی‌ها یکی از «مایوس کننده ترین» رفتارهایی است که او در واکنش به بحران شاهدش بوده است.

استرالیا اعلام کرده است که ۴۵۴ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد ۴۳ نفر بهبود یافته‌اند و ۵ نفر فوت کرده‌اند.

https://akhbar-rooz.com/?p=23284 لينک کوتاه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

خبر اول سايت

آخرين مطالب سايت

مطالب پربيننده روز


0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x