جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

تعداد جانباختگان کرونا در ایران از مرز ۴۰ هزار نفر گذشت

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز پنجشنبه اعلام کرد: با فوت ۴۵۷ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی بیماری کووید۱۹ در کشور به ۴۰ هزار و ۱۲۱ نفر رسید و ۲۷ استان همچنان در وضعیت قرمز کرونا هستند. در اين مدت يازده هزار و پانصد نفر ديگر مبتلا شده اند

در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۲۲ آبان ۱۳۹۹) ۱۱ هزار و ۵۱۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده و ۴۵۷ نفر دیگر جان خود را از دست داده اند

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز پنجشنبه اعلام کرد: با فوت ۴۵۷ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی بیماری کووید۱۹ در کشور به ۴۰ هزار و ۱۲۱ نفر رسید و ۲۷ استان همچنان در وضعیت قرمز کرونا هستند.

سیما سادات لاری روز پنجشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۲۲ آبان ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۵۱۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و سه هزار و ۱۴۹ نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷۲۶ هزار و ۵۸۵ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۵۴۱ هزار و ۵۶۶ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۵۶۱۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون پنج میلیون و ۳۸۴ هزار و ۹۸۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند و استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.

وی گفت: با گذشت ۸.۵ ماه از شیوع اپیدمی کووید۱۹ در ایران هنوز بهترین راه کنترل این بیماری استفاده از روش های پیشگیری است و هنوز این بیماری در هیچ کشوری داروی قطعی واکسن با ایمنی تایید شده ندارد بنابراین تنها اقدام موثر برای مهار این اپیدمی رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و پرهیز از حضور طولانی در فضاهای بسته است.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: برخی روشهای مبارزه با این بیماری با مسائل فرهنگی و اقتصادی کشورها ارتباط دارد، گر چه رعایت اصول پیشگیری از این بیماری ممکن است، مسائل فرهنگی و اقتصادی کشورها را  تحت تاثیر قرار دهد اما چاره ای جز اعمال محدودیت ها نداریم و هر چه مردم و مسئولان در اجرای اصول پیشگیرانه بیشتر همکاری و همراهی داشته باشند، آسیب های ویروس کرونا کمتر می شود.

وی ادامه داد: در این مبارزه مراقبت از سالمندان یک اصل مهم است بنابراین از جوانان می خواهیم در مراودات خود با سالمندان دقت بیشتری داشته باشند تا از انتقال بیماری کووید۱۹ به سالمندان که در خطر بیشتری هستند، بیشتر پیشگیری شود،  امیدواریم با رعایت اصول بهداشتی توصیه شده از طرف همه مردم و مسئولان هر چه بیشتر در مبارزه با این اپیدمی موفق باشیم.

بیماری کووید ۱۹ بر اساس آمار رسمی کشورها تاکنون بیش از ۵۲ میلیون نفر را در دنیا مبتلا کرده و بیش از یک میلیون و ۲۹۰ هزار نفر نیز  بر اثر این بیماری جان خود را از داده اند.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه و سرفه از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم بیماری کووید۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس دچار بیماری خفیف می شوند.

https://akhbar-rooz.com/?p=92564 لينک کوتاه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

خبر اول سايت

آخرين مطالب سايت

مطالب پربيننده روز


0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x